En toppmodern bilverkstad

OAVSETT OM DU BEHÖVER SERVA DIN HONDA ELLER VOLVO SÅ HAR VI DEN KOMPETENS SOM BEHÖVS.
Vi är en auktoriserad Hondaverkstad och erbjuder allt du behöver till en Honda: Reservdelar, tillbehör, reparationer och service, inklusive reparationer av plåt- och lackskador.

I vår Allbilverkstad utför vi service på alla märken och modeller precis med samma garantier som hos märkesverktstaden. Servicen utförs helt enligt den aktuella biltillverkarens rekommendationer och servicescheman med bibehållen nybilsgaranti.

Vi släcker 2:or!

HAR DU FÅTT EN 2:A PÅ BESIKTNINGEN?
Vi släcker den åt dig!

Auktoriserad Hondaverkstad

REGELBUNDEN SERVICE ÄR VIKTIG OCH BÄST SERVICE FÅR DU HOS OSS SOM ÄR EN AV HONDAS AUKTORISERADE VERKSTÄDER.
Vi har djupgående kunskap om och erfarenhet av Hondabilar. Vi åker regelbundet på utbildning hos Honda och har tillgång till all speciallitteratur och Hondas egna diagnosverktyg. Vi konsulterar Hondas egna experter och har dessutom direktaccess till reservdelslagren för Hondas originaldelar.

Bosch Car Service

Professionell bilvård
Bosch Car Service – rätt plats för professionellt underhåll, reparationer och eftermontering. Som en Bosch Car Service-verkstad har vi full support från Bosch, ledande leverantör av originaldelar till bilindustrin.

Allbilverkstad

SAMMA GARANTIER SOM HOS MÄRKESVERKSTADEN
Du vet väl att enligt de nya EU-direktiven så gäller alla garantier även om servicen utförs av någon annan än märkesverkstaden.

I vår allbilverkstad utför vi service på alla märken och modeller precis med samma garantier som hos märkesverktstaden. Servicen utförs helt enligt den aktuella biltillverkarens rekommendationer och servicescheman med bibehållen nybilsgaranti.