Honda

REGELBUNDEN SERVICE ÄR VIKTIG OCH BÄST SERVICE FÅR DU HOS OSS SOM ÄR EN AV HONDAS AUKTORISERADE VERKSTÄDER.
Vi har djupgående kunskap om och erfarenhet av Hondabilar. Vi åker regelbundet på utbildning hos Honda och har tillgång till all speciallitteratur och Hondas egna diagnosverktyg. Vi konsulterar Hondas egna experter och har dessutom direktaccess till reservdelskataloger för Hondas originaldelar. 

Vagnskada

Har du en vagnskada på din Honda?

Vi är en auktoriserad Hondaverkstad med mångårig kunskap och erfarenhet av Hondabilar. Har du krockat eller fått en skada på din bil? Genom vårt samarbete med Bilskadecenter i Huskvarna hjälper vi dig med din plåt-, lack- eller glas-skada. Om du har vagnskadegaranti eller inte spelar ingen roll. De samarbetar med alla försäkringsbolag. Tel. 036-33 08 500.

Läs mer om hur du går tillväga om du fått en vagnskada.

Honda Assistans

 • Reparation på stället

  Om det handlar om ett mindre fel (dvs under en timmes arbete).

 • Bärgning

  Om felet inte går att åtgärda direkt bogseras bilen till närmaste Honda-verkstad.

 • Hyrbil, hotell, transport

  Om fordonet inte kan repareras under samma dag erbjuder Honda Assistans dig fritt val av en av följande tjänster:

  • Ersättningsbil.
  • Hotellinkvartering.
  • Hemtransport eller fortsatt resa.
 • Hämtning av det reparerade fordonet

  Om du har återvänt hem eller rest vidare under reparationstiden erbjuder Honda Assistans dig en 1-klass tågbiljett ifall restiden är mindre än 8 timmar, eller flygbiljett i ekonomiklass om tågresan varar över 8 timmar, för att du ska kunna hämta din bil.

 • Leverans av reservdelar utomlands

  Om reservdelarna som behövs för reparationen av din bil inte finns i den verkstad där bilen lämnats in, tar Honda Assistans hand om leveransen så att delarna kommer till den berörda verkstaden.

Hondakortet

Handla när det passar dig och delbetala räntefritt med hondakortet

Betala räntefritt i din egen takt
Hos oss har du möjlighet att dela upp din betalning räntefritt för service, reparationer och reservdelar. Du väljer själv delbetalningsalternativ utifrån vad som passar dig bäst; räntefritt, lägre månadskostnad eller några månader betalningsfritt.

Ett kort med fördelar
När du ansöker om räntefri delbetalning får du ett Hondakort med MasterCard-koppling helt utan årsavgift. Med Hondakortet handlar du alltid lika förmånligt hos Hondas återförsäljare och verkstäder. Dessutom har du alltid upp till 60 dagars räntefri kredit på allt du betalar med kortet överallt i världen.

Enkel ansökan – du får svar direkt
Du ansöker enkelt om Hondakortet hos oss eller direkt här på webben på www.honda.se. Du får svar efter sedvanlig kreditprövning och har en ansökan som är giltig i en månad.

Läs mer om Hondakortet här